Tanken bag www.cph-art.dk

Zenias øje

Jeg selv er kunstner. Men nok mere indadvendt af slagsen. Jeg kan godt lide at sidde og pusle med mine billeder, når jeg har tid til det. Jeg ved ikke om det er manglende selvtillid eller manglede evne til at markedsføre sig selv det har gjort at jeg har aldrig deltaget i nogle af de censurerede udstillinger, og har stort set ikke gjort ret meget for at udstille mine værker. Måske manglede det tid, måske fokus lå en andet sted henne.

Jeg har på fornemmelse, at jeg er ikke den eneste kunstner, som har det på denne måde, det er ofte sådan, at kunstneren, den indadvendte og reflekterende, har det bedst med at beskæftige sig med selve kunsten, hvor driven for at komme ud og formidle den til større publikum er ofte knap så stor. Man får ros fra de nærmeste omgivelser, men bliver ikke særlig kendt blandt bredere kredse, selv om det er mange mennesker ville have glæde af at lære de værker at kende. Det kan være nogle potentielle købere som med lys og lygte leder efter noget originalt, eller gallerier, som ønsker at forny sin udstillerliste.

Hvordan kan man bringe de indtil videre anonyme kunstnere frem i lyset, uden at de selv behøver at lave meget for at synliggøre sig selv, men fortsæt koncentrere sig om det, de er gode til: KUNSTEN for at lave KUNST?

Ved at følge denne tanken til dørs, samt tanken om: hvad er kunst? I hvilken retning udvikler den sig, og hvad er det der er interessante her og nu og hvad har chancen at være lige så interessant om 100 år fik jeg ide om www.cph-art.dk. Stedet, hvor man kan både læse om kunst, se kunst og sige sin mening om KUNSTEN.

Oprindelig publiceret på www.cph-art.dk – 11/06/2007

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.